A a liszteket, a darát, a sót, a sütőport, és a magokat jól összekevertem.
Majd hozzáadtam a szoba hőmérsékletű vajat, kókuszzsírt, a sajtot, és a tojást is.
Kézzel elkezdtem összegyúrni.
1 ek tejföllel lazítottam a tésztát, amit cipóra formáltam, és fél órára betettem a hűtőbe pihenni.
Majd két részre vágta, egyenként fél cm vastagságú téglalappá nyújtottam őket.
1-1 cm széles csíkokat vágtam, amelyeket feleztem.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 200 fokos sütőben 13 perc alatt ropogósra sütöttem őket.
Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy remek receptet olvas most, amit érdemes kipróbálni.
Nagyon finom, ropogós, viszont kicsit morzsálós a sütemény.
Majd hozzáadtam a szoba hőmérsékletű vajat, kókuszzsírt, a sajtot, és a tojást is.
Kézzel elkezdtem összegyúrni.
1 ek tejföllel lazítottam a tésztát, amit cipóra formáltam, és fél órára betettem a hűtőbe pihenni.
Majd két részre vágta, egyenként fél cm vastagságú téglalappá nyújtottam őket.
1-1 cm széles csíkokat vágtam, amelyeket feleztem.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 200 fokos sütőben 13 perc alatt ropogósra sütöttem őket.
Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy remek receptet olvas most, amit érdemes kipróbálni.
Nagyon finom, ropogós, viszont kicsit morzsálós a sütemény.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése