2011. július 28., csütörtök

Egyszerű, egészsége és finom :)

 


Hozzávalók 2 főre 

150 g friss kókusz
250 ml kókusztej
2 ek. nyírfacukor
1     zselatinlap

Elkészítés 

  1. A kókuszt lereszeljük, vagy géppel pelyhekre aprítjuk.
  2. A kókusztejet lábasba öntjük, hozzáadjuk a friss kókuszreszeléket, a cukrot, és épphogy felforraljuk.
  3. A tűzről lehúzva beletesszük a zselatinlapot, addig kevergetjük, míg teljesen elolvad benne.
  4. Kivizezett tálkákba töltjük és miután kihűlt a hűtőbe költöztetjük, legalább 5 órára.
  5. Fogyasztás előtt a tálkát forró vízbe mártjuk (hogy könnyebben kijöjjön), és kiborítjuk a pudingot tányérokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése