2011. szeptember 5., hétfő
GOMBAKRÉM 4 személyre (egészségesebb összetevők)
1/2 kg csiperke gomba -lehet vegyes is
1 db póréhagyma -vagy 1 csomag újhagyma
1 teáskanál oregano
1 teáskanál ételízesítő (sómentes)
csipet szerecsendió
só (himalája)
bors
2 evőkanál olivaolaj (extra szűz)
1. tisztítsuk meg a zöldségeket és szeljük vékony karikára a hagymát, szeleteljük fel a gombát
2. az olivaolajon pároljuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a gombát és ízesítsük (oregano, ételízesítő, szerecsendió, só, bors)
3. fedő alatt pároljuk, amíg a gomba levet ereszt, majd botmixerrel turmixoljuk krémesre
4. házi pirítóssal tálaljuk
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése