Elkészítése:
Elsőként tegyél fel zöldség alap levet főni. A füstölt kacsamellről
lefejtett bőrből olvassz ki egy kis zsiradékot és abban pirítsd meg az
egy fej apróra vágott vöröshagymát. Közben a füstölt kacsamellet aprítsd
fel, majd add hozzá a darált marhahúshoz a pirított hagyma felével. A
savanyított káposztát öntsd a hagyma másik feléhez. Szórd meg borssal,
őrölt köménnyel és fűszerpaprikával, majd önts rá a zöldség alap léből
egy keveset és párold meg. A töltelékhez tégy még egy tojást, egy kevés
sót, borsot, őrölt köményt és apróra vágott petrezselymet, majd jó
alaposan dolgozd össze és kis gombócokat gyúrva töltsd bele a
káposztalevelébe. A csomagokat tedd hozzá a megpárolt káposztához és
körülbelül fél óra alatt főzd puhára. Tálaláskor kefirrel kínáld.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése